Direct regelen

Op deze pagina vind je alle informatie over het maken of verzetten van een afspraak, spoed- & noodbehandelingen en vragen over een betaling.

Direct zaken regelen

Patiëntvriendelijkheid, geef tijd en persoonlijke aandacht aan patiënten en informatievoorziening vinden wij erg belangrijk. U krijgt alle informatie, u mag altijd vragen stellen, en samen met u wordt een keuze gemaakt tussen verschillende behandel opties. Samen met u proberen wij een optimale oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

Onze visie is dat voorkomen beter is dan genezen, daarom besteden wij veel aandacht aan preventie door voorlichting en gebitsverzorging. Extra aandacht en energie worden aan kinderen en jongeren besteed om gebits- en angstproblemen in de toekomst te voorkomen.

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. Ze kunnen zich aanmelden via de link nieuwe patiënt of om te bellen naar onze praktijk: 0522 242085

Afspraken maken

Het maken van controle- of behandelafspraken en wijzigen van afspraken kan telefonisch via 0522 - 24 20 85 bij de assistente tijdens openingstijden. Of u stuurt een e-mail.

U kunt tevens via nevenstaande knop het online afsprakenformulier invullen en naar ons opsturen.

Afspraken verzetten of annuleren

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, geef dit dan zo snel mogelijk telefonisch aan ons door. Dan kunnen wij misschien een andere patiënt helpen.

Bel in ieder geval 48 uur voor de geplande afspraak, anders zijn we genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten namelijk niet.

Vragen over uw betaling

Hebt u vragen over uw tandartsrekening? Dan kunt u contact opnemen met Infomedics.
Kijk op de website van Infomedics of neem contact op via telefoonnummer 0900 - 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek).

Heeft u een klacht

De meeste patiënten zijn tevreden over hun tandarts (of tandarts-specialist). Toch kan het wel eens gebeuren dat u vindt dat u onjuist bent geïnformeerd of behandeld. Het is belangrijk dat u dit met uw tandarts bespreekt.

Neem telefonisch contact op of maak gebruik van het formulier op de contactpagina.

Spoed- en noodbehandelingen

Tijdens de openingstijden
belt u voor spoed- en noodbehandelingen met 0522 - 24 20 85.

Buiten de openingstijden
belt u 0900 86 02.
Tandarts spoedpraktijk, locatie ISALA, Zwolle.

Nieuwe patiënt

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt in onze praktijk? Via de nevenstaande knop komt u bij het online inschrijfformulier. Vul deze in en stuur hem naar ons op. Wij doen onze uiterste best deze zo snel mogelijk te verwerken.

Op zoek naar een goede tandarts in Meppel?

Neemt u gerust contact op voor al uw vragen rondom het bezoek aan de tandarts en maak een afspraak.

Telefonisch afspraak maken

Bel ons en maak meteen een afspraak

Afspraakformulier invullen

Maak een afspraak via ons formulier